Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Assassin's Creed III

gadus987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Otóż niedawno zainstalowałem sobie grę Assassin's Creed III. Na początku wszystko ładnie działało, dopóki nie dotarłem do Bostonu. Otóż gdy wchodzę do sklepu żeby coś tam kupić robi się czarny ekran, a gra się minimalizuje i jedynym wyjściem jest wyłączyć ją w procesach. Po kilku próbach doszedłem do wniosku że dzieje się tak tylko jak użyję w tym miejscu myszki, np. żeby się odwrócić, albo coś. W końcu bez używania kamery kupiłem potrzebne rzeczy i wyszedłem (na zewnątrz itd mogę swobodnie używać myszki). Potem jednak trzeba wejść do karczmy czy coś takiego i zaczyna się od nowa, problem w tym że nie da się przejść tego momentu nie używając kamery. Po prostu nie mam żadnego pojęcia o co może chodzić, instalowałem kilka wersji sterowników do karty (ATI Mobility Radeon HD 5650) i nic. Przyznaję otwarcie, grę mam z neta bo po prostu nie stać mnie na kupno nowej gry, na dodatek zbliżają się święta i w portfelu pustka... używam cracka od theta, ale wątpię czy to ma coś do rzeczy bo innym działa normalnie. Jeśli chodzi o sprzęt to Acer 5740 (laptop), procesor Intel Core i3, karta jest wyżej, 4 GB ram, Windows 7 Ultimate 64-bitowy. Jeśli zły dział, albo coś to przepraszam ;) za pomoc lajki :D dzięki :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

zaktualizuj grę, jeśli nie pomoże pisz do ubisoftu. (oczywiście zakładam że jesteś właścicielem orginałki skoro zadajesz tu pytanie)

exKVR.png

c++, c++/cli, php, js, css3, lua, au3 and others...

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...